Αυτά είναι τα αδέρφια των παικτών του Survivor!!!

Από την Ευρυδίκη στον Ντάνο: Αυτά είναι τα αδέρφια 12 παικτών του Survivor! Εσύ Θα τους Αναγνώριζες;

Άλλοι μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό και κάποιοι άλλοι δύσκολα θα πίστευε κανείς πως είναι αδέρφια. Φαίνεται πως οι περισσότεροι από τους παίκτες του Survivor δεν μεγάλωσαν… μοναχικά. Τρανή απόδειξη;

Τα αδέρφια τους. Μέσα σε αυτές τις 100 ημέρες που μετρά η προβολή επεισοδίων του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΪ, λίγο – πολύ η ζωή των παικτών έχει γίνει γνωστή στα media. Μάθαμε για νυν και πρώην σχέσεις, για φιλίες, για επαγγελματικές ανησυχίες και κάθε λογής λεπτομέρεια. Μέσα σε όλα, στο προσκήνιο ήρθαν και τα αδέρφια Διασήμων και Μαχητών.

Ορισμένα από αυτά, μίλησαν δημόσια σε εκπομπές, πήραν θέση για το Survivor και υποστήριξαν με κάθε τρόπο τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Άλλα, προτίμησαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους και μέχρι σήμερα δεν έχουν εμφανιστεί πουθενά. Όλα, όμως, είδαν τις φωτογραφίες τους να αναρτώνται στο διαδίκτυο και θέματα με το όνομά τους να αναπαράγονται καθημερινά.

Εμείς, αποφασίσαμε να μαζέψουμε όλους μαζί τους αδερφούς και τις αδερφές των παικτών που αγαπήσαμε και… να κάνουμε τη σύγκριση.

Τελικά πόσο μοιάζουν με τους μικρούς «ήρωες» του Αγίου Δομήνικου;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *