Νικητής του The Voice 2017

«Ο Γιώργος σε όλη αυτή τη διαδρομή είναι εξαιρετικός. Με έχει συγκινήσει πολύ γιατί ξέρετε είναι δύσκολο να ανταπεξέρθεις στην προσωπική σου ζωή, στην καθημερινότητα σου, πόσο μάλλον στις συναυλίες σου, στα τηλεοπτικά shows όταν η διαδρομή γίνεται τόσο δύσκολη ξαφνικά. Κι αυτό το τραγούδι σήμερα με συγκίνησε πολύ. Γιατί το είπε από την ψυχή του, το αφιέρωσε εκεί που ήθελε και αυτό είναι η μουσική. Αυτή είναι ακριβώς η δύναμη που φέρνει την ψυχή να ίπταται να κάνει θαύματα και να νικά ακόμα και τη θνητότητα και το χρόνο και να διαστέλλει τα πάντα. Έχει έμφυτη χαρά για ζωή, για αυτό είναι παράδειγμα προς μίμηση. Έχει σπάνιο χάρισμα, είναι gentleman, είναι ευγενικός άνθρωπος και έχει τη στόφα του παλιού σταρ» ανέφερε συγκινημένος ο Κωστής Μαραβέγιας.

https://tinyurl.com/y8cv33om

Δείτε επίσης τον Περσινό νικητή: https://www.youtube.com/watch?v=PJsMKthVvEI

Βέβαια δεν τον ξανακούσαμε πάλι, ελπίζουμε ο τωρινός να έχει καλύτερη τύχη

———————————————
Ο 2ος κύκλος του «The Voice of Greece» ολοκληρώθηκε στον ΣΚΑΪ το βράδυ της Τετάρτης με τον τελικό του μουσικού talent show. O μεγάλος νικητής κέρδισε ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο και ένα αυτοκίνητο…

Στη σκηνή του «The Voice of Greece» ο Σάκης Ρουβάς ερμήνευσε για πρώτη φορά το νέο του τραγούδι «Εγώ στα έλεγα».

Επίσης, ο Γιώργος Καπουτζίδης τραγούδησε ζωντανά ένα κομμάτι-έκπληξη για τους 4 coaches, που όλοι περίμεναν να ακούσουν, μετά την περσινή επιτυχία που έκανε με το τραγούδι του στον τελικό.

Oι οκτώ διαγωνιζόμενοι που είχαν καταφέρει να πάρουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό και διεκδίκησαν το έπαθλο ήταν:

Από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια: Γιώργος Ζιώρης, Κωνσταντίνα Κατσογιάννη.

Από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη: Μαρίνα Κυριαζοπούλου, Δέσποινα Λεμονίτση.

Από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου η Φανή Ζωχιού.

Από την ομάδα του Σάκη Ρουβά: Στέλιος Ιωακείμ, Χριστοδούλα Τσαγγαρά, Δημήτρης Θεοδοσιάδης.

Μετά τις ερμηνείες των 8 διαγωνιζόμενων ο Γιώργος Καπουτζίδης ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού.

Στη δεύτερη φάση του τελικού πέρασαν ο Στέλιος Ιωακείμ και η Χριστοδούλα Τσαγγαρά από την ομάδα του Σάκη Ρουβά, ο Γιώργος Ζιώρης από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια και η Δέσποινα Λεμονίτση από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη.

Οι 4 παίκτες ανέβηκαν ξανά στη σκηνή του Voice. Κατόπιν ο Γιώργος Καπουτζίδης ανακοίνωσε τους δύο φιναλίστ του τελικού που ήταν ο Γιώργος Ζιώρης από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια και ο Στέλιος Ιωακείμ από την ομάδα του Σάκη Ρουβά.

Ο Γιώργος Ζιώρης και ο Στέλιος Ιωακείμ έδωσαν μάχη ξανά στη σκηνή ερμηνεύοντας το «Σου σφυρίζω» ο πρώτος και το «Superstition» ο δεύτερος.

Ακολούθησε η ανακοίνωση του Καπουτζίδη για τον τελικό νικητή που είναι ο ο Γιώργος Ζιώρης από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια. Όπως και στον 1ο κύκλο του Voice, νικητής αναδεικνύεται και φέτος παίκτης από την ομάδα του Μαραβέγια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *