Πάμε Πακέτο 22/11/2017 Alpha

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μάς προσκαλεί να ανοίξουμε μαζί τα πακέτα της Τετάρτης 22 Νοεμβρίου, που κρύβουν δύο συγκλονιστικές ιστορίες ζωής.

Τι μπορεί να κρατάει μακριά δύο νεαρά παιδιά, ενώ ζουν στην ίδια πόλη; Ο Δημήτρης έρχεται, στην εκπομπή, αποφασισμένος να διεκδικήσει χώρο στην ζωή της παραλήπτριας. Από μικρό παιδί ονειρεύεται τη στιγμή που θα την συναντήσει και μια φωτογραφία της που έχει στην κατοχή του θεωρεί είναι ότι το ακριβότερο περιουσιακό του στοιχείο. Τόσα χρόνια ο φόβος της απόρριψης τον κρατούσε μακριά της. Πια, δεν μπορεί άλλο να περιμένει.
Άραγε το πακέτο του θα έχει αποδοχή;

Η Ελένα ταξιδεύει από την Στοκχόλμη, προκειμένου να εντοπίσει τα ίχνη της βιολογικής της μητέρας. Παρόλο που γνωρίζει από πέντε ετών ότι είναι υιοθετημένη, δεν επιχείρησε ποτέ να αναζητήσει τις ρίζες της από φόβο μην πληγώσει τους θετούς της γονείς. Οι γονείς της έφυγαν από την ζωή και η ίδια μόλις πριν από λίγο καιρό πήρε στα χέρια της την πράξη υιοθεσίας της.
Ποιο τραγικό γεγονός θα αλλάξει το ρου της ιστορίας; Άραγε η μητέρα είχε μιλήσει ποτέ σε κανέναν για την ύπαρξη της Ελένας; Μια εξέλιξη που θα συγκινήσει.

Πραγματικές ιστορίες, αληθινοί πρωταγωνιστές. Αυτό είναι το «Πάμε πακέτο». Μια εκπομπή, που εδώ και 12 χρόνια καταφέρνει με επιτυχία να συντονίζει χιλιάδες τηλεθεατές στη συχνότητα των συναισθημάτων.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, φέτος, μας υποδέχεται κάθε Τετάρτη στις 22:00. Κάθε Τετάρτη και ένα νέο «σενάριο» που μόνο η ζωή μπορεί να γράψει. Και αυτή τη χρονιά θα βιώσουμε μαζί τις πιο δυνατές, τις πιο συγκλονιστικές ιστορίες.

Άνθρωποι που τολμούν να αλλάξουν τα δεδομένα της ζωής τους, που θέλουν να κλείσουν κύκλους αναζητήσεων, που έχουν ανάγκη να λυτρωθούν, που θέλουν ν’ αγαπήσουν και ν’ αγαπηθούν. «Σ’ αγαπώ», «Σ’ ευχαριστώ», «Συγνώμη», «Μου έλειψες», είναι φράσεις που χωρούν στο πακέτο. Γίνονται αφορμή να ξεδιπλωθούν ιστορίες ανθρώπων από όλο τον κόσμο, οι οποίοι ψάχνουν την αλήθεια, προσδοκούν μια συνάντηση, επιθυμούν τη λύτρωση και τελικά αναζητούν την αγάπη.

«Πάμε πακέτο», με την Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ποτέ άλλοτε μια εκπομπή δεν άλλαξε τη ζωή τόσων ανθρώπων!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *