ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ 31/1/2018

Με το άνοιγμα των πακέτων της Τετάρτης 31 Ιανουαρίου, ζωντανεύουν μνήμες και έντονα συναισθήματα. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ξεκλειδώνει δυο ιστορίες ζωής, που θα συγκινήσουν.
Ο Βασίλης, ο αποστολέας του πρώτου πακέτου, αν και μόλις 22 ετών, ξέρει να αγαπά και να συναισθάνεται. Υπεύθυνοι γι’ αυτό είναι οι παραλήπτες. Δύο άνθρωποι που έδωσαν τα πάντα για εκείνον, καθώς πάντα ήταν η προτεραιότητά τους. Αυτό το πακέτο έρχεται την στιγμή που ο ίδιος αποφάσισε να ανοίξει τα φτερά του για να φύγει μακριά τους. Οι δύο παραλήπτες ξαφνιάζονται με την κίνησή του αυτή και συγκινούν με τα λόγια τους.
Ο Φιλίπ είναι ένας 33χρονος άντρας που έρχεται από την Αγγλία για να εντοπίσει τα ίχνη του Έλληνα πατέρα του, μιας και δεν τον έχει γνωρίσει ποτέ. Είναι ο καρπός ενός καλοκαιρινού ειδυλλίου της μητέρας του με έναν Έλληνα που γνώρισε κατά τη διάρκεια των διακοπών της στον Πόρο. Από μικρός γνωρίζει για την ελληνική του καταγωγή, αλλά μέχρι σήμερα δεν τολμούσε να αναζητήσει τις ρίζες του. Τώρα, έρχεται με την ελπίδα ο πατέρας του να τον αποδεχτεί. Ποιο τραγικό γεγονός συνέβη λίγο μετά την γέννηση του αποστολέα; Πως θα το διαχειριστεί ο Φιλίπ; Ποιοι είναι οι άνθρωποι που θα ανοίξουν το πακέτο του και γιατί σοκάρονται με την εκπληκτική ομοιότητα με τον πατέρα του;
Μερικές φορές η ζωή υπογράφει τα πιο συγκλονιστικά σενάρια και σίγουρα αυτό της ιστορίας του Φιλίπ, είναι ένα από αυτά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *