Ποια η πραγματική ηλικία της Αθηνάς Χρυσαντίδου από το Power Of Love; Έλεγε τελικά την αλήθεια;

Η Αθηνά Χρυσαντίδου έχει καταφέρει να κλέψει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, μέσα από την παρουσία της στο καθημερινό reality Power of Love.

Πολλά σχόλια έχουν γίνει όμως για την ηλικία της και το αν κρύβει τελικά πόσο χρονών είναι.

Πριν ενάμιση χρόνο την είχαμε δει δίπλα στο Λευτέρη Πανταζή, όπου δήλωνε απλά φίλη του τραγουδιστή. Λίγο καιρό πριν, είχε πάει στο Ραντεβού στα τυφλά με τον Μάρκο Σεφερλή με σκοπό να βρει ξανά το ταίρι της και δήλωνε πάλι 19 χρονών. Όμως την ίδια ακριβώς ηλικία είχε και στην εκπομπή Parole της Αννίτας Πάνια,

Για αυτό το λόγο, σύμφωνα με πληροφορίες, η Αθηνά Χρυσαντίδου φαίνεται να είχε ανεβάσει μια φωτογραφία απόδειξη που αποδεικνύει ότι η ηλικία της είναι 19 ετών.

Όπως φαίνεται το 2015 η Αθηνά έκλεινε τα 17 και η φίλη της καθώς της ευχήθηκε έκανε και την αποκάλυψη που ζητούσαμε τόσο καιρό.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες από το κοντινό της περιβάλλον δηλώνουν ότι: «Εγώ ξέρω ότι είναι 24 χρονών, τώρα τι να σας πω, ούτε εγώ είμαι σίγουρος με αυτό με όλα αυτά που ακούω. Μπορεί να είναι και παραπάνω».

Μια παλιά της συμμαθήτρια λέει: «Παιδιά βλακείες 19 χρονών είναι όντως η κοπέλα και τον Μάρτιο γίνεται 20 στο ίδιο σχολείο ήμασταν και ξέρω και την μαμά της, είναι μικρότερη μου ενάμιση χρόνο, δεν είναι 24 ετών. Παλιά μάλλον δήλωνε 19 γιατί ντρεπόταν να πει ότι είναι τόσο μικρή λογικό είναι το έπαιζε μεγαλύτερη»

Τελικά τι από όλα αυτά είναι αλήθεια θα το διαπιστώσουμε στο κοντινό μέλλον

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *