Όλη η αλήθεια για τη Μάγκυ Ταμπακάκη, το ιταλικό Master Chef και το πτυχίο μαγειρικής

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του protothema.gr η παίκτρια είχε δηλώσει στην παραγωγή ότι είχε λάβει μέρος στο αντίστοιχο παιχνίδι στην Ιταλία – Η αποκάλυψη για το πιάτο με το οποίο κέρδισε το Silver Award
Ποια είναι στα αλήθεια η Μάγκυ Ταμπακάκη και γιατί έχει δημιουργηθεί τόσος ντόρος γύρω από το όνομά της; Η Μάγκυ λοιπόν είναι η παίκτρια του Master Chef η οποία τα τελευταία 24ωρα απασχολεί εντόνως τα social media γιατί αποκαλύφθηκε ότι είναι και με τη βούλα επαγγελματίας μάγειρας αλλά και έχει λάβει μέρος στην ιταλική εκδοχή του ριάλιτι μαγειρικής.

To protothema.gr επικοινώνησε με την υπεύθυνη του γραφείου Τύπου του Star η οποία μας είπε ότι η Μάγκυ Ταμπακάκη όταν δήλωσε συμμετοχή στο παιχνίδι ενημέρωσε την παραγωγή ότι είχε λάβει μέρος στο ιταλικό Master Chef όταν μαζί με τον σύζυγό της ζούσαν στην Ιταλία. Όσον αφορά το πτυχίο μαγειρικής δεν υπάρχει όρος στο παιχνίδι που να απορρίπτει κάποιον αν είναι επαγγελματίας μάγειρας.

Ο σάλος για το πιάτο που κέρδισε το Silver Award

H ίδια πριν από μερικές μέρες έγινε η πρώτη γυναίκα που κέρδισε το «Silver Award» και το έπαθλο των 10.000 ευρώ. Τότε πάλι βρέθηκε στο επίκεντρο καθώς ειπώθηκε ότι το πιάτο δεν ήταν δικό της αλλά του σεφ Άνταμ Κοντοβά καθώς σερβίρεται στο εστιατόριό του. Σύμφωνα με την ίδια πηγή η αλήθεια είναι το γύρισμα για το Silver Award έγινε πριν από ένα μήνα και όταν ο Άνταμ Κοντοβάς γεύτηκε το πιάτο της ενθουσιάστηκε και ζήτησε την άδειά της για να το εντάξει στο μενού του εστιατορίου του.

Το πάρτι στο Twitter
Το πάρτι στο Twitter ξεκίνησε όταν ανέβηκε φωτογραφία της με πτυχίο μαγειρικής από την σχολή μαγειρικής του Τορίνο «SCUOLA DI CUCINA». Οι χρήστες στο διάλογο που κάνουν μεταξύ τους λένε πως σίγουρα δεν είναι η νοικοκοιρούλα που λέει πως είναι.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *