Al Pazar – 4 Shkurt 2018 – Pjesa 2 – Show Humor – Vizion Plus

http://www.vizionplus.tv
https://www.facebook.com/albanianpazar
https://facebook.com/VizionPlusTV

Nje shfaqje nga Agron Llakaj me pjesemarrjen e Behar Mera dhe Xhevahir Zeneli. Aktor te tjere Xheni Hallulli, Romeo dhe Donald Vesho, Ina Gashi, Genc Lleshi dhe aktore te tjere te talentuar, ne boshtin e se ciles eshte loja, shakaja e kripur dhe e zgjuar me realitetin tone e ngerthyer nepermjet lajmit politik, ekonomik dhe social.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *