Çifti kërkoi të birësonte një foshnje: Policia na ndaloi për rrëmbim dhe na kërkoi para (pj.3)

Emisioni “Me zemer te hapur” nga Evis Ahmeti ne News24
27 nentor, 2017

Adoleshentja lind fëmijë me kushëririn, përplasja live, i riu: S’e ka me mua (pj.1)

Solli në jetë një fëmijë me kushëririn, apeli i çiftit nga Dibra: Na e jep për birësim (Pj.2)

Çifti kërkoi të birësonte një foshnje, “policia na ndaloi për rrëmbim dhe na kërkoi para” (pj.3)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *