E diela shqiptare – Ka nje mesazh per ty – Pjesa 2! (11 mars 2018)

Rubrika “Ka një mesazh për ty” te “E diela shqiptare” vijoi me historinë e jetës së Verës, protagoniste edhe në pjesën e parë të rubrikës, dhe marrëdhënies së veçantë me djalin e saj. Vera ka kaluar një jetë plot pengesa dhe ngjarje që kanë shënjuar jetën e saj. Por përveç mbështetjes së bashkëshortit të saj Eqeremit ajo ka pasur të pandarë edhe djalin e saj të vogël Gertianin.

Per me teper klikoni linkun :
http://tvklan.al/e-strehoi-ne-shtepi-por-i-mori-burrin-sakrificat-e-veres-dhe-kerkesa-e-saj-per-te-birin/

Facebook: https://www.facebook.com/tvklan Talk-show LIVE nga Ardit Gjebrea ne KLANHD & TVKLAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *