E ndau 48 orë pas martesës se nuk ishte e virgjër, burri përplaset me gruan në TV

“Me zemer te hapur” nga Evis Ahmeti ne News24

Shtetasi Avni Allmeti, i cili tregoi historinë e tij personale në studion e emisionit me Zemër të Hapur, është përballur edhe me një telefonatë të shkurtër nga ish bashkëshortja.

Ai pranon publikisht se e kishte ndarë gruan, pasi nuk ishte e virgjër, por ish gruaja e tij, në një lidhje telefonike për “News 24” e cilësoi atë si një të sëmurë dhe se nuk ishte njeriu i përshtatshëm për të.

Burri i cili jeton në Durrës, tha se është një njeri familjar dhe se pretendon të jetë gënjyer nga bashkëshortja për virgjërinë, prandaj e ka kthyer atë në shtëpinë e prindërve

4 nentor, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *