Real Story – Edi Rama | Pj.2 – 1 Shkurt 2018 – Talk Show – Vizion Plus

http://www.vizionplus.tv

https://facebook.com/VizionPlusTV
https://instagram.com/vizionplustelevizion

Patriot apo Tradhetar? Kryeministri Edi Rama perballe gazetareve, per Marreveshjen e re te Detit me Greqine, varrezat, dhe lemshin e madh politiko diplomatik te Ballkanit, ku ai ka perfshire Shqiperine.
Çdo te hene dhe te enjte ora 21:00, formati kryesor politik në prime time në Vizion Plus, ideuar dhe moderuar nga gazetari i njohur Sokol Balla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *